top of page

Sjekk inn hos oss på Facebook - og vinn en gratis, privat yogaklasse!

Del yogagleden med vennene dine på Facebook - ved å sjekke inn hos oss når du yammer♥︎

Hver måned fremover trekker vi en heldig vinner av en privat yogaklasse på 45 minutter. Her kan du velge innhold helt selv! Er det posisjoner du ønsker å fordype deg i, trenger du tips og råd til sette opp en hjemmepraksis, eller er det spesielle områder i kroppen du ønsker å jobbe med?

Det som er så fint med yoga er at det kan tilpasses absolutt alle, og dette får du virkelig erfare i en privat yogaklasse. Hele klassen blir lagt opp basert på dine behov og ønsker - en fin måte å utvikle yogapraksisen din på.

Er du ganske ny til yoga kan en privat yogaklasse gi deg svar på en del spørsmål du kanskje har. Benytt tiden til å stille spørsmål og få hjelp til posisjoner du synes er spesielt utfordrende.

Eller kanskje du ønsker å få en deilig Yoga Thai-massasje?

Alt du trenger å gjøre er å sjekke inn! Og vi blir så utrolig glad når du deler og sprer yogagleden! ;) Kanskje inspirerer du noen til å ta det første steget og prøve yoga. Et lite klikk på Facebook, og kanskje er nettopp DU den heldige vinneren! Du sjekker inn ved å trykke på "sjekk inn" knappen på hovedsiden på Facebook.

"The best way to multiply your happiness

Is to share it with others"

For april måned har vi trukket ut Luba Jacobsen! Gratulerer så mye! ♥︎

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page