Gjør yoga hjemme i påsken! Solhilsen A og B

April 13, 2017

Publisert av

Selv om vi nå har stengt resten av påsken, vil gjerne oppfordre til at du gjør litt yoga innimellom påskekosen, der du er:) Det som er så fint med yoga, er at det kan gjøres omtrent hvor som helst og når som helst, når du trenger det! Sett av 5-10 minutter, med pust og bevegelse, og se hvordan du føler deg etterpå. Du trenger ikke å sette av 90 minutter for å kjenne på effektene yogaen gir, ofte er det nok å ta noen solhilsner og kjenne litt på pusten. Kanskje føler du deg inspirert til å fortsette, og prøve noen andre posisjoner som du kommer på.

 

Solhilsner har vi tidligere skrevet om i dette blogginnlegget.

 

De er en fin yoga-praksis i seg selv, ettersom de inneholder både fremoverbøyer, bakoverbøyer, inversjoner og styrkende øvelser. De tar heller ikke lang tid å gjøre, er relativt enkle å lære, og fine å gjøre dersom du har vanskelig for å komme på yoga-posisjoner å gjøre hjemme.

 

 

Surya Namaskar A - modifisert versjon

 

 

Surya Namaskar A

 

 

Surya Namaskar B

 

Vi håper du nyter påsken, og gleder oss til å åpne dørene igjen fra tirsdag neste uke :)

 

God påske fra alle oss på YamYoga! ♥

Please reload

Publiserte innlegg

En lærer, mentor og venn

September 6, 2019

1/10
Please reload

Siste innlegg