top of page

Gjestelærere og inspirasjonskilder - møt Pernille Bønkan neste helg!

Neste helg er vi igjen så heldige å få besøk av Pernille Bønkan - mangeårig yogalærer og medeier i det velrenommerte Ashtanga yoga studioet PuroYoga i Oslo.

Gjennom klasser fredag, lørdag og søndag vil vi fordype oss i Yin, men først og fremst Ashtanga Yoga som er Pernilles yogaretning.

Som vi gleder oss!!

Pernille har en unik evne til å formidle hva yoga handler om og hvordan vi kan integrere yoga i våre "moderne" liv, selv om praksisen har sin opprinnelse i en helt annen tradisjon og kultur.

Med lun humor og glimt i øyet forklarer hun om yogafilosofi og leder oss omsorgsfullt gjennom yogapraksisen. Hun deler villig vekk av sin kunnskap og erfaringer, skaper rom og gjør yoga tilgjengelig for alle.

Pernille møter hver og en av oss her vi er - og vi har stor glede av workshopene enten vi er nybegynnere eller erfarne yogis/yoginis.

Litt mer om Pernille:

Dette driver jeg med:

Jeg er en kreativ søkende sjel med 41 år i denne omgangen - Jeg er mor til tre vakre barn 5-12 år. Jeg er utdannet dansekunstner, og har idag mitt daglige virke på Puroyoga et av Norges mest etablerte Yogastudioer.

Yoga for meg:

Yoga er for meg min livsfilosofi og tilbyr meg mange gode redskap og verktøy i hverdagen min og i livet mitt.

Min yogaretning:

Min yogaretning er livet selv - den viktigste Guru eller læremester. Ellers har jeg ved siden av en regelmessig Ashtanga yoga praksis.

Yogier jeg inspireres av:

Det er fryktelig mange yogier som inspirerer til forskjellige tider ... akkurat nå må jeg si Ramana Maharishi.

Mitt yoga- eller livsmotto:

Kroppen er mitt redskap for å åpne opp til livet og finne en dypere ro og tilhørighet ♥

Foto: nickitwang

Velkommen til tre inspirerende dager med Pernille 17-19 mars! Du kan melde deg på 1 eller flere dager, og har du medlemskap hos oss får du 10% rabatt! Les mer her.

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page