top of page

Grønt Skifte - Velkommen til byttedag på YamYoga lørdag 25 mars! ♥

Våren er like rundt hjørnet, og vi har mange spennende planer for de neste månedene her hos oss.

Vi kickstarter våren med en ny kampanje, flere introkurs og workshops, og setter i gang med vårrengjøring både fysisk og mentalt, som du kan være med på! I ukene fremover på bloggen vil vi blant annet dele tips og råd til å rydde, rense, lære og vokse, og vi avslutter det hele med Grønt Skifte - en byttedag her på YamYoga - lørdag 25. mars kl. 12-15!

De fleste er nok smertelig klarover at vi lever med et unødvendig overforbruk, men det er ikke like lett å vite hvor man skal begynne for å endre på dette. Når det i tillegg snart er vår, og solen smyger seg frem, er det lett å ønske å fornye hjemmet og garderoben litt, og de fleste styrer i retning av butikkene..

Vi ønsker å være med på å endre kursen. På byttedagen Grønt Skifte kan du ta med det du ikke lenger bruker eller trenger, og gi det bort til noen som kan få glede av det. I tillegg kan du finne nye skatter til din egen garderobe! Les mer om byttedagen her, inkludert regler for hva du kan ta med.

Ved å gjenbruke tekstiler sparer du miljøet for den belastningen det er å produsere nye, og kan fornye garderoben med god samvittighet, samt bli mer bevisst på forbruket ditt og alle eiendelene du har.

En annen fordel ved å rydde opp og rydde ut, er at du samtidig forenkler livet ditt litt. Et ryddig hjem med mindre ting og mer plass kan føles befriende, og kan også frigjøre tid, da det gjerne blir lettere å holde det ryddig i hjemmet og lettere å finne frem det du trenger. Du har mer oversikt og er mer klar over hva du egentlig har, og kan sette pris på det du har - på en ny måte. Bli kjent med garderoben din igjen, og føl deg litt "lettere" med mindre eiendeler.

“We have traded our freedom for overfilled closets, and our passion for unnecessary maintenance. We have sacrificed life in pursuit of clutter.”

– Joshua Becker

Hva har dette med yoga å gjøre?

Jo, dette er en fin anledning til å ta med yogaen av matta, og inn det «virkelige» livet. Inn i hverdagen din. Ved å både forenkle livet ditt litt, og fokusere på gjenbruk er du med på å skape en bedre hverdag for deg selv og hjelpe miljøet rundt deg. I vårt «bruk-og-kast» samfunn er det viktig å bli mer bevisst på forbruket vårt, og ta med oss verdiene som yoga lærer oss, blant annet; - Santosha - det å være tilfreds med der vi er og det vi har - Selvdisiplin - å ikke følge alle impulser til enhver tid - Ahimsa - ikke-vold, gjøre minst mulig skade for miljøet rundt deg

- Aparigraha - å ikke være grådig

Vi håper du vil bli med oss! Følg med på bloggen fremover de neste ukene for å få noen gode tips til hvordan du kan rydde opp og rydde ut i hjemmet ditt, slik at du kan forberede deg til 25. mars. Her vil også komme noen tips til hvordan du kan rydde ut litt "mentalt" og ikke bare fysisk. Vi fokuserer på å rydde opp og rydde ut i:

- Hjemmet

- Kroppen

- Sinnet

- Hjertet

Vi gleder oss til å se deg lørdag 25. mars! ♥

Lagre

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page