top of page

Semester vinter/vår 2017 er klart - tusen takk for supre innspill!

I slutten av november i år sendte vi ut en kort spørreundersøkelse til deg som Yammer hos oss (eller som ønsker å begynne å Yamme hos oss), hvor du fikk muligheten til å dele dine synspunkt og hjelpe oss å gjøre YamYoga enda bedre for deg.

Vi fikk veldig mange gode innspill, og er utrolig takknemlige for at så mange tok seg tid til å svare. Resultatene av spørreundersøkelsen var både lærerikt og interessant, og vi ser at veldig mye fungerer bra - og at det alltid er ting som kan bli bedre!

Noen av innspillene vi fikk via spørreundersøkelsen kan vi gjøre noe med ganske umiddelbart, mens noen punkter tar vi med oss videre i den langsiktige planleggingen vi har for YamYoga.

De umiddelbare endringene som følger av spørreundersøkelsen, kan du finne på den nye timeplanen vår. Det nye semesteret starter i uke 4, og vi er veldig glade for å kunne fortelle at vi har tatt hensyn til følgende innspill fra dere:

1. Flere morgenklasser! Ingenting er som en deilig yoga-økt før dagen starter. Det viser seg at mange av dere ønsker flere slike klasser. Vi har tilpasset oss, og du har nå hele 3 morgenklasser du kan velge, som varer fra kl. 06.45 - 07.45 - både mandag, onsdag og fredag :)

2. Faste helgeklasser - som inngår i medlemsskap / koster 1 dropin klipp. Hver lørdag vil vi holde drop-in klasser, type klasse vil variere, se timeplan for mer info.

3. Ulike tidspunkt for MediYoga-klasser. Kurset 'MediYoga for alle' har nå to ulike tidspunkt - velg det som passer deg best - tidlig eller sent på kvelden.

4. Flere Flyt-klasser! Dette var noe av det dere ønsket mest, og du kan derfor nå gå på Flyt både på tirsdager og torsdager (ulike tidspunkt), samt to lørdager i måneden!

5. Flere Myk-klasser! Vi har satt opp enda en MYK dropin klasse, hver torsdag på dagtid - kalt Pustepause med Myk ♥︎

6. Flere tidspunkt å velge mellom. Vi forstår at alle ønsker stor valgfrihet og mulighet til å velge klasser som Flyt, Myk, og Styrke til litt ulike tider. Vi har tilpasset det vi kan, og nå kan du finne alle disse klassene med minst to ulike tidspunkt.

7. En klasse med fokus på fordypning i posisjoner. Styrke-klassen som bruker å gå på torsdager, har nå fått nytt tidspunkt, og er endret til Styrke - fordypning. Her tar vi oss god tid i hver posisjon, og dykker dypere inn i teknikk og det å virkelig erfare posisjonen - på en trygg måte. Igjennom å holde posisjonene lenge utfordrer vi oss selv og tankegangen vår, samtidig som vi bygger styrke i de innerste musklene, nært skjelettet.

Se hele timeplanen her.

Samlet oversikt over nye kurs finner du her.

I tillegg til de nevnte endringene i timeplanen, ønsker vi å kommentere følgende punkter som utmerket seg i spørreundersøkelsen:

1. Tydeligere informasjon og trivselsregler. Vi henger nå opp en plakat angående trivselsregler ved inngangen vår, som vi ber alle ta seg tid til å lese igjennom. Små ting som det å skru av mobilen, legge fra seg eiendeler i garderoben (ikke rundt matten din), og møte opp presis til klassene - utgjør en forskjell både for din egen praksis og de rundt deg - vi ber om at alle tar hensyn til hverandre.

2. Størrelse på lokalet, og temperaturen i rommet. Vi fikk noen tilbakemelding på at det tidvis er litt kaldt i rommet - og vi skal gjøre det vi kan for å skape så gode forhold som mulig for å praktisere Yoga. Vi har fått nyttige innspill fra dere, som vi tar med oss videre i de langsiktige planene våre, og per i dag gjør vi det beste vi kan med det vi har.

Noen kommenterer også at det er litt trangt i rommet når klassene er fulle, og vi kommer derfor til å fokusere ekstra på oppsettet i klassene fremover. Det er viktig at vi setter opp mattene på en slik måte at alle kan se og få meg seg det som skjer i klassen, og at alle har plass nok til å gjøre øvelsene, men utover dette er det viktig å understreke at et yogarom/en shala vanligvis er trangere enn hva en gruppeklasse på et treningssenter vil være. Et eget blogginnlegg om dette kommer snart :)

3. Langsiktige planer. Vi har også fått mange gode innspill til de langsiktige planene våre, både i forhold til yogaturer/retreats, workshops, og andre typer yogaklasser. Alle tilbakemeldinger har vært nyttige, og vi er utrolig takknemlige for at så mange av dere satt av tid til å gjøre spørreundersøkelsen. Vi har notert oss hva dere ønsker - og dette har vi i bakhodet når vi nå planlegger det nye året og tiden fremover.

Med god hjelp fra dere føler vi at vi har fått til mye bra i den nye timeplanen, og vi gleder oss til det nye året! Med mange deilige yogaklasser og inspirerende workshops håper vi dette blir et godt og mykgjørende år for både nye og erfarne Yammere.

Vi er klar for 2017 ♥︎

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page