top of page

Hjelp oss å hjelpe - bli med på konkurransen vår og støtt Leger Uten Grenser ♥︎

Midt i mellom juleforberedelsene og gjøre-listen ser vi på nyhetene at verden fremdeles er ganske urettferdig, og vi blir minnet på at krig og elendighet dessverre fortsatt er en del av hverdagen for mange.

Det kan føles håpløst ut og urettferdig, og det er vanskelig å vite hvordan vi her hjemme i trygge Norge kan utgjøre en forskjell og endre på det som foregår i Syria og andre krigsrammede områder.

Det er viktig å minne seg selv på at vi kan alle utgjøre en forskjell. Alle valg vi gjør i hverdagen påvirker verden på flere måter, og vi kan blant annet bruke stemmeretten vår til å velge engasjerte politikere, opplyse hverandre i sosiale medier, donere penger til organisasjoner som er tilstede på de krigsrammede områdene, og vi kan utgjøre en forskjell ved å være åpen og imøtekommende til mennesker som er på flukt fra de forferdelige hendelsene vi nå ser i media.

Vi på YamYoga har valgt å støtte organisasjonen Leger Uten Grenser de siste årene, og vil fortsette å støtte de også i år.

Bakgrunnen for at vi støtter Leger Uten Grenser er at de er en helt uavhengig og nøytral hjelpeorganisasjon. De er spredt utover hele 70 land, og hjelper de som trenger det mest uansett hvem og hvor dette måtte være. De rykker ut der andre ikke kan.

Hvordan kan akkurat du hjelpe?

1. Donér penger og bli med på vår konkurranse!

Størsteparten av inntektene til Leger Uten Grenser kommer fra private givere. Dersom du vil være med å støtte denne organisasjonen, kan du sende en SMS med kodeordet "juleåpent" til 2177, for å donere kr 250.

Da er du samtidig også med i trekningen vår og kan vinne ei fin yogamatte og en yogabag + 2 klipp til våre åpne klasser!

Husk å ta bilde av returmeldingen du får, og legg bildet ut på instagram med taggen #yamyogaforlegerutengrenser, eller eventuelt send bildet til oss på mail.

(Husk at du må ha åpen konto på instagram for at vi skal kunne se bildet ditt)

Vi trekker en vinner på selve julaften!

2. Bli med på vår donasjonsklasse lørdag 7. januar

I tradisjon tro setter vi opp en donasjonsklasse på nyåret, hvor halvparten av inntektene går til Leger Uten Grenser. Marit vil lede oss igjennom 108 solhilsner - også kalt Yoga Mala.

Klassen passer for alle og vi tar oss god tid, med pauser når det trengs. Klassen koster kr. 400.

Les mer om donasjonsklassen her.

"When we practice empathy and compassion with someone, there is not less of these qualities to go around. There's more. Love is the last thing we need to ration in this world"

Julen er tiden for å gi, og vi kan alle kan utgjøre en forskjell ♥︎

Til sist er det viktig å nevne at i tillegg til å gjøre det vi kan for å hjelpe er det også viktig å sette pris på og glede oss over det vi har. Kontrastene i verden er store og ikke noe vi kan snu hodet fra - men vi må likevel ikke miste evnen til å glede oss over livet vi har fått, i lille Norge - som heller ikke alltid har vært fredfull.

Bildet nedenfor er en plakat funnet i Florida, USA, fra da vi var på flukt under krigen. En gang var vi også flyktninger...

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page