top of page

På- og avmelding via mobilen - alt i én app - nå med enda flere funksjoner!

Dersom du yammer fast med oss er du nok allerede godt kjent med bookingsystemet vi bruker for på- og avmelding av klasser, kalt Studiobookings.

Her kan du enkelt lage deg en profil, legge inn informasjon om deg selv (inkludert eventuelle ting du ønsker læreren skal vite om - som vond rygg, prolaps graviditet osv) og du kan kjøpe klipp, kurs og medlemskap, se på timeplanen og melde deg på og av klasser.

Bookingsystemet gjør hverdagen litt enklere både for deg og oss. Denne finnes både som web-versjon og som app - og sistnevnte er absolutt det enkleste å bruke.

Vi er kjempeglade for å kunne fortelle at Studiobookings-appen nå har blitt enda bedre og enklere - med nye innstillinger som gir deg beskjed direkte på mobilen når du har kommet av ventelisten og inn på en klasse, og som minner deg på at klassen begynner snart!

De nye innstillingene fungerer både på iPhone og Android - men det er viktig at du har siste versjon av Studiobookings-appen (3.0).

Dersom du ikke allerede har appen kan du laste den ned gratis via App Store / Play Store rett på mobilen.

Det første som vil skje, etter at du har logget deg inn og er inne i appen, er at den spør deg om du ønsker å motta varslinger. Her må du trykke "tillatt".

Dersom du ikke får opp dette, eller du i ettertid ønsker å redigere det du har valgt, kan du trykke på de tre linjene øverst i venstre hjørne i appen, trykke videre på "notifications" og så "settings". Her finner du en oversikt over beskjedene du har valgt å motta, og kan endre på innstillingene.

Her kan du også se alle beskjedene du har mottatt fra appen :) Bare trykk på "messages".

På noen Android-versjoner kommer varsling om ny beskjed opp på den øverste linjen på skjermen din. Her må du dra med fingeren nedover for å få ned "rullgardinen" hvor alle beskjeder ligger.

Appen får også et rødt ett-tall som viser at du har en beskjed ventende. For å lese hele beskjeden fra Studiobookings går du inn på appen og følger puktene over (trykker på de tre linjene i venstre hjørne, "notifcations" og "messages" :)

Alt rett til mobilen, for en litt enklere hverdag :) Vi anbefaler alle å laste ned appen på mobilen dersom du ikke allerede har gjort dette, på denne måten trenger du ikke å sjekke mail - spesielt om du skulle stå på venteliste!

Les mer om endringene her, og ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål til de nye innstillingene.

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page