top of page

YamYogas boktips - "Som å komme hjem - 108 leksjoner i mindfulness"

Desember måned er godt i gang, og det er dermed tid for et nytt boktips fra oss på YamYoga!

Månedens boktips er boken "Som å komme hjem - 108 leksjoner i mindfulness", en nydelig samling av 108 korte tekster, skrevet av Jon Kabat-Zinn.

Dette er en herlig bok med gode visdomsord, som sitter lenge igjen i hodet og bevisstheten. Jon Kabat-Zinn viser leseren sammenhengen mellom vår psykiske og fysiske helse og mindfulness, og forklarer godt hva mindfulness egentlig er.

Boken er et sammendrag av en annen bok kalt "Coming to our senses", og forfatteren har nøye utvalgt 108 sitater fra denne boken, som gir et dypdykk i hva det vil si å være bevisst tilstede.

Gi i gave til en du er glad i, eller kjøp den til deg selv - og nyt den sakte, som en kopp te, i et øyeblikk uten stress og fordommer.

"Bevisst tilstedeværelse får oss til å åpne oss for muligheten til fullt ut å nyte vår menneskelighet som vi er, og til å integrere og uttrykke den i vår væremåte og handlinger. Ubevissthet, derimot, får oss i realiteten til å lukke oss og innskrenker beklageligvis både uttrykket for og gleden over livet slik det folder seg ut."

En nydelig julegave som kommer i en praktisk størrelse ♥ Boken kan ligge i vesken, på nattborden eller i stuen, tilgjengelig hver gang du ønsker å få et lite drypp av visdomsord som tar deg med til et øyeblikk av ro og stillhet.

Vi har selv hatt stor nytte av denne boken ♥ Kjøp den for kr. 249,- i vår YamYoga Shop!

Vi har også mange andre fine bøker og julegaver i butikken akkurat nå, kom gjerne innom og ta en titt.

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page