top of page

Les vår nye spalte i Bymagasinet - "Pusterom i hverdagen"

I den nye utgaven av Bymagasinet, Ålesunds eget magasin, kan du nå finne en splitter ny yogaspalte - skrevet av oss på YamYoga! Spalten vil være et fast innslag i hver utgave fremover, og du finner den både i Bymagasinet for Ålesund og Bymagasinet for Molde.

Vi er kjempe fornøyd med spalten, som har fått navnet "Pusterom i hverdagen". Her får du to sider med inspirasjon, gode tips og råd og oppskrifter - som er like aktuelt for deg selv om du kanskje ikke praktiserer Yoga.

I "Pusterom i hverdagen" vil vi ta for oss ulike tema, basert på årstiden, og i denne utgaven kan du derfor lese mer om hva vinteren gjør med oss, og hvordan vi kan skape et rom for å oppleve det å bare være. Å stoppe opp og leve, også midt imellom stresset rundt julen og forventningene til det nye året.

"Vi skal alla dö en dag. Men alla andre dagar skal vi leva..."

P.O Engquist

Selv om dagene dine kan bli hektiske, er det viktig at du også tar deg tid til å leke, le av deg selv, og ikke ta alt så alvorlig. Sannsynligheten er stor for at det du henger deg opp i i dag, ikke er så viktig i det lange løp.

Mørketiden er en naturlig tid for restitusjon, hvile og stillhet. Ikke bare i naturen, hvor trær, dyr og planter går i dvale, men også hjemme - vi senker tempoet, tenner peis og stearinlys, går i hi og koser oss.

Likevel opplever de fleste av oss at forventningene frem mot jul og nyttår presser på, drevet av tradisjon og selvpålagt perfeksjons-press. Ofte har vi høye ambisjoner, og skal rekke alt samtidig som vi forventer å ha overskudd til å ta vare på oss selv og andre. I tillegg kommer kanskje nyttårsforsetter om å bli et bedre menneske, og vi sitter til slutt igjen med flatt batteri og føler oss litt skuffet.

Dette gjør at det blir enda viktigere å tilby oss selv et rom for å puste, og kjenne på følelsen av at vi er bra nok. Det negative stresset påvirker både helsen din, og de rundt deg, og Yoga og Mindfulness kan bidra til å endre på dette mønsteret. Det er viktig å stadig minne oss selv på at vi allerede har nok. Gjør nok. Og ER NOK ♥

Les hele artikkelen i Bymagasinet, helt gratis! Her får du også noen enkle hverdagstriks som kan hjelpe deg å stresse ned, og en deilig oppskrift på Gullmelk, som vi også kommer til å dele her på bloggen.

Vi ønsker deg en rolig og mykgjørende førjulstid ♥

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page