top of page

Vi planlegger året 2017 - og vil gjerne høre fra deg!

Nå er vi i full gang med å planlegge det nye semesteret, og vi gleder oss allerede til 2017!

Kontortiden i disse dager brukes til mye idé-myldring og forberedelser til jul og det nye året; blant annet setter vi opp ledet Ashtanga og JuleYam-klasser på 2 timer i romjulen - et ekstra pusterom mellom alt det hektiske juletiden bringer med seg, det nye året vil vi starte med deilig Yoga Mala (108 solhilsner som kan virke både energigivende og fornyende på kroppen) og oppsettet av timeplanen gjennomgås.

I 2017 kan du i tillegg til en oppdatert timeplan blant annet forvente workshops og besøk av flere gjestelærere - vi har mye spennende i vente ♥

I sammenheng med planleggingen, har vi lyst å høre fra deg. Hvilke klasser ønsker du mer av, hvilke tidspunkt passer deg best og hva kan bli bedre?

Vi har derfor laget en spørreundersøkelse, og håper du kan sette av tid til å svare oss. Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, og ønsker å gjøre det vi kan for at YamYoga blir enda bedre for deg.

Her får du muligheten til å dele dine synspunkter og gi oss kommentarer, helt anonymt.

Spørreundersøkelsen tar ca 4-5 minutter å svare på, og du kan ta undersøkelsen selv om du ikke går fast på YamYoga. Uansett om du er fast Yammer, har vært innom, eller ønsker å komme innom, vil vi høre fra deg!

Du kan svare på spørreundersøkelsen ved å følge denne linken.

Vi vil gjøre vårt beste for å ta hensyn til synspunktene dine, og ser frem til et nytt, mykgjørende og spennende år sammen med deg ♥

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page