top of page

Sweet November - vi feirer måneden med mange overraskelser!

Vi på YamYoga ELSKER høsten - og feirer den med en forundringspakke av overraskelser, nyheter, smått og godt som vi kan kose oss med gjennom hele november måned. Vi vil nyte den siste høstmåneden, vel vitende om at enden på noe alltid er begynnelsen på noe annet.

Vi mennesker endrer oss sammen med naturen. Når høsten og vinteren kommer trekker vi oss gjerne litt mer inn, «går i hi». Det blir viktig å nære og ta vare på oss selv og hverandre litt ekstra. Dette er en fin tid til å gjøre mer Yoga. Tiden går litt saktere, og vi har kanskje flere anledninger til å ta det rolig og lytte innover. Mørketiden gjør at vi gjerne tenner lys og koser oss mer inne. Ser tilbake på året som har vært, og fyller høstmørket i glede og takknemlighet.

Novemberlørdag - Gi deg selv litt pusterom! Vi fyller de fire november-lørdagene med herlige temaklasser. Klassene koster kun et drop-in klipp, starter kl. 10.00, og varer mellom 90 min og 2 timer. Etter klassene har vi ekstra tid til en prat, en kopp te- eller kanskje du vil benytte deg av novembertilbudet i vår lille YamYoga Shop. • Lørdag 5 november – «Pusterom» med Uwe • Lørdag 12 november – «Familieyoga» med Maria • Lørdag 19 november – «Ashtanga Mysore intro» med Hildegunn • Lørdag 26 november – «YogaLek» med Marit og Karina

Overgangen fra høst til vinter er også en fin anledning til å prøve noe nytt. Vi legger fra oss tiden som har vært, og ser frem til en ny årstid. En fin mulighet til å starte nye gode vaner, så har du tanker om å prøve ut Yoga, så gjør det gjerne nå!

YamYoga Intro - Intensivt Nybegynnerkurs i Dynamisk Yoga – Vi har satt opp et kurs for deg som er nysgjerrig på Yoga, eller for deg som ønsker en liten oppfriskning. Lørdag 12 og søndag 13 november kl 12-15.

YamYoga Morgenfugl – start dagen og uken din med deilig Yoga! Hver mandag i november kl. 06.45 – 07.45. Her følger vi de eldste Yogiske tradisjoner og starter dagen herlig med yoga og meditasjon.

Grevilles November Groove – 16 og 17 november er Groovy Greville tilbake for å lyse opp i høstmørket vårt. Bli med på 3 herlige MasterClasses med 3 ulike tema Body, Mind & Spirit i kjent leken, gledesfylt og inspirerende Grevillestil.

FamilieYoga Spesial - Groovykids yoga med GroovyGreville - En ekte Groovykids yogklasse med selveste grunnleggeren av Groovykids Yoga - Greville Henwood. Klassen er for barn i ALLE aldre og passer fint for barn ca. 4-11 år med større søsken og voksne (foreldre, besteforeldre, tante/onkel eller venner).

Klassene kan du bestille her!

Vi håper du nyter høsten, og at november blir en deilig måned med stillhet og glede. Ta deg tid til å slappe av, og ta vare på deg selv og de rundt deg. Se tilbake på sommeren og høsten som har vært, med takknemlighet, og bruk denne måneden til å starte nye gode vaner til vinteren.

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page