top of page

Ei helg med Yamuna - vår årlige tradisjon

Vi i YamYoga bruker å feire bursdagen vår med å invitere til YamYogaHelg med vår kjære Yamuna. Vi har hatt retreats rundt omkring - men i år holder vi oss hjemme i vårt varme, imøtekommende yogastudio i Spjelkavika - slik at flere skal ha muligheten til å være med på de fantastiske klassene og workshopene hennes ♥

Førstkommende helg 16.-18. September blir det altså YamFlow-klasser med ulike tema fredag, lørdag og søndag - og 2 kjempefine AcroYoga- workshops lørdag og søndag. Disse klassene passer for alle ♥ Få med deg hele helga - hvis du kan.

Det er noe med det å sette av tid til seg selv, en dag eller ei helg, og den magien som oppstår når vi mennesker samles og deler gleden over yoga og hverandre. Her er noen magiske øyeblikk fra tidligere helger med Yamuna ♥

Yamunas YamFlow-klasser er myke, flytende og sterke på en gang ♥

Vi tar oss alltid tid til en deilig avspenning før klassen er ferdig.

På AcroYoga - workshopene deler og leker vi - gir hverandre glede, støtte og omsorg ♥

Det er utrolig gøy å oppleve dette samholdet vi skaper sammen i rommet.

Vi holder to ulike Acro - Workshoper; Solar-workshopen fokuserer på energigivende øvelser, mens i den mykere Lunar-workshopen fokuserer vi på å roe ned kroppen, igjennom healende øvelser, thai massasje, og terapautisk flyving.

En fantastisk mulighet til å gi deg selv, og kanskje noen du er glad i et godt påfyll av energi, glede, kjærlighet, omsorg, ro, og pusterom - som vil henge igjen i kropp, sjel og sinn leeenge ♥

Book plass på YamFlow - klasser, AcroWorkshops eller hele den deilige Fordypningshelga med Yamuna her.

Du kan også lese mer om Yamuna i vårt blogginnlegg her.

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page