top of page

YamYoga MYK - nå også på onsdagskvelder!

Gladnyhet - vår mest populære åpne klasse YamYoga MYK - får nå en dag til på timeplanen fra neste uke / uke 37!

Vi har hatt Yamyoga MYK på timeplanen siden vi åpnet YamYoga, og klassen har vært veldig godt besøkt fra første stund.

Dette er en rolig, meditativ klasse som gir en fin mulighet til å oppleve kroppen på en mild og skånsom måte.

Den passer for absolutt alle, og spesielt om du ønsker en mild form for yoga. MYK er et fint sted å begynne med yoga, men passer også godt for de som trener mye eller gjør andre mer "fysiske" former for yoga - både for å få variasjon og "balanse" i treningen /praksisen. Også gravide har stor glede og nytte av MYK - klassene. Fordi alt går så rolig for seg, har læreren god tid til hver enkelt, og til å gi nødvendige tilpasninger - slik at alle kan føle seg godt ivaretatt.

Er du en smule sliten, stresset, trenger en liten pust i bakken og litt 'tender loving care', vel da er dette en klasse du vil nyte <3

Gjennom bevegelse og hvile i posisjonene, har vi fokus på åpning, avspenning og tilpasning. Underveis bruker vi gjerne noe støtte som blokker og bolsters (puter) for å ha det mest mulig behagelig. Vi øver oss på å gi slipp både på muskulaturen og sinnet, og lar tiden og tyngdekraften ta oss gradvis dypere. Vi lander i oss selv <3

Den nye onsdagsklassen kan du være med på fra onsdag 14 september, kl. 20.30 - 22.00.

YamYoga MYK er en av de mest populære klassene vi har, og det er derfor viktig å være tidlig ute med å booke seg plass.

Jeg elsker å undervise denne klassen - fordi vi virkelig har tid til å lande i pusterommet vi skaper hver for oss på mattene våre, men også i rommet sammen. Vi lærere har god tid til å se/observere, gi myke justeringer, og dele med hver enkelt. Når jeg ser alle de rolige ansiktene, glitrende øynene og avslappa kroppene som 'glir' ut av shalaen vår etter endt MYK- klasse, da vet jeg at dette er noe vi alle virkelig trenger.

Velkommen til MYK mandager 20.30-22.00, onsdager 11.00 - 12.30 og onsdager 20.30 - 22.00

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page