top of page

Møt Yamuna Devi – en av inspirasjonskildene bak YamYoga

YamYoga har nettopp fylt 4 år, og neste helg 16-18 september feirer vi med å holde ei deilig fordypningshelg med vår kjære Yamuna Devi.

Yamuna er læreren til flere av oss som underviser på YamYoga. Hun har vært en del av utdanningen til både Uwe, Marit og meg, og har derfor hatt en stor innflytelse på hvordan YamYoga har blitt, og hvordan vi underviser Yoga.

Navnet Yamyoga er også inspirert av Yamuna, og ordet Yam som er hjertets mantra. Vi deler Yoga fra hjerte til hjerte <3

Hun inspirerer med sin omsorgsfulle, lekne væremåte. Yamuna deler rett fra hjertet, underviser på en myk og kjærlig måte, men gir deg også muligheten til å virkelig jobbe med kroppen igjennom ulike posisjoner. Hun har lang erfaring med både Hatha Yoga/Vinyasa Yoga og Acroyoga, og underviser både til nybegynnere og erfarne yogis/yoginier.

Yamuna har besøkt YamYoga årlig de siste tre årene, og kommer nå for fjerde gang på besøk til oss. Mange av dere som yammer med oss har nok allerede møtt Yamuna, og vet hvor fantastisk disse klassene er <3

Les mer om årets fordypningshelg her: http://www.yamyoga.no/workshops-events

Du kan melde deg på hele helgen, eller deler av den, og det er fortsatt noen plasser igjen. Yamuna tar godt vare på både nye og erfarne Yammere, så her kan alle være med.

Vi gleder oss enormt mye, og vet at hun ser frem til å møte både nye og erfarne Yammere.

«I draw upon my experiences of Dance, Healing Arts, Hatha and Acroyoga. A soft and gentle approach will guide you through your practice so you can flow with love, devotion and surrender» Litt mer om Yamuna, fra henne selv: «My mother is a beautiful yogini and taught me the beauty of yoga from a young age, she encouraged me to explore my potential in creative arts, I started my training with kung fu, and went on to explore various styles of dance like contemporary,jazz, hip hop, ballet and capoeira. With a degree in dance I traveled to India to discover my Indian roots and my spiritual being was discovered. I trained in Indian martial arts, kalari and traditional Indian dance. I have been a professional dancer for the past 7 year touring internationally to the far east and Europe. I conitinued to become a Certified Hatha Yoga and Acroyoga teacher and since then i have toured Internationally sharing Workshops and classes in communities across the world. I frequently spend time in Goa at Ashiyana retreat centre where i am a part of the Yoga teacher Training courses, and where i run retreats . Yoga is my life and its a true blessing to share its beauty with the world»