top of page

Velkommen til bloggen vår!

Plutselig var august kommet, og høsten nærmer seg. En tid for refleksjon over året så langt, sommeren som har vært, og en fin tid for å sette nye mål og planlegge hvordan resten av året skal bli. En "ny start" for mange.

Vi på YamYoga er godt i gang med å planlegge høsten, og gleder oss til å dele mer Yoga med nye og erfarne Yammere. Nye kurs, klasser og workshops forberedes, lærer-staben utvides (mer om dette senere), vi har lansert vår splitter nye nettside og vi har endelig fått oss blogg!

På denne bloggen ønsker vi å dele mer av kunnskapen vår om Yoga og relaterte emner, og gi litt inspirasjon i hverdagen. De kvalifiserte lærere våre vil skrive innlegg basert på sin kunnskap og egne erfaringer, og vi vil gi tips & råd som vi håper kan være nyttig for både nybegynnere og erfarne yogier/yoginier.

Vi setter pris på kommentarer og tilbakemeldinger, og «lik og del» gjerne dersom innleggene er nyttige for deg.

Ta ellers en titt på resten av nettsida vår, og les mer om høstens kurs, klasser og workshops. Finn kurset eller klassen som passer for akkurat deg, og møt oss på YamYoga eller Sprek365 nå i høst.

Start en ny god vane med litt mer Yoga i hverdagen, og både hodet og kroppen din vil takke deg.

Følg med på bloggen vår fremover <3

Vi gleder oss til en spennende og mykgjørende høst!

Publiserte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søkeord
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle
bottom of page