MEDIYOGA FOR ALLE - KURS

MediYoga for Alle Kurs // 7 ganger


Er du av dem som er i full aktivitet hele tiden, frisk og i godt humør, men strever med å kjenne ro i deg selv og slappe skikkelig av? Eller kjenner du deg kanskje "bare" litt småsliten, og har en følelse av ikke å rekke over av og til?
 

MEDISINSK YOGA LÆRER DEG DET VIKTIGSTE DU KAN GJØRE FOR HELSEN DIN - Å STRESSE NED!

På dette grunnkurset lærer du enkel yoga, meditasjon, pust-, konsentrasjons- og oppmerksomhets-øvelser. Klassene er dypt avspennende og energigivende. Du lander i den lange dype pusten, beveger deg langsomt og bevisst, kjenner at spenninger og stress gir slipp, kropp og sinn går fra stressmodus til hvile og vedlikehold modus. Du skaper rom for helning...

 

Alle kan gjøre MediYoga, uansett helseutfordringer, fysisk form, alder, størrelse eller tidligere erfaring med yoga!
 

Har du fysiske begrensninger eller er svært syk eller utmattet tilpasses alle øvelsene etter ditt behov.

Torsdager kl. 19.15-20.30 // Oppstart 20.08 // Lærer: Uwe 

 

Pris: Kr. 1.500,- // 7 ganger

 
NB! Kun 10 kursplasser! 

Mer om Medisinsk Yoga


Stress, uro, kort pust, muskel og skjelettplager, rygg/nakkevondt, migrene, ME, fibromyalgi, MS, allergi, astma, slag, kreft, hjerteflimmer, høyt blodtrykk, søvnproblemer, svekket immunforsvar, utbrenthet, Parkinsons, angst, dårlig selvfølelse, spiseforstyrrelser, depresjon, artrose, psoreasis, lav libido.

 

Svært mange av oss bruker mye energi på tankespinn, bekymringer og stress. Det preger hele fysiologien vår og er roten til veldig mange «folkesykdommer»
Den Medisinske Yogaen hjelper deg til å ha det bedre med deg selv og gi mer slipp både mentalt og fysisk. Slik frigjør du ressurser til å holde deg frisk eller til å bli friskere ved sykdom. Medisinsk Yoga virker forebyggende for deg som er frisk, og behandlende for deg som plages av noe.

 

Dette er en forskningsbasert terapeutisk yogaform som har en dyptvirkende, helsefremmende effekt. Klassene består av virkningsfulle, men svært enkle teknikker som bidrar til at kroppen din bruker mest energi på å holde deg frisk, bli friskere og ha en best mulig livskvalitet.
 

Utviklet i tett samarbeide med forskningsmiljøet ved det Karolinska Instituttet i Sverige tilbys MediYoga pasientgrupper ved en rekke helseforetak og gjennom ulike pasientorganisasjoner som Kreftforeningen og Landsforeningen for Hjerte og Lungesyke.


Les blogginnlegget vår om MediYoga her!

TILBAKE TIL TOPPEN

© 2016-2020 Yamyoga / All rights reserved. Unauthorized use of any content or images is prohibited​.​