UTVID HORISONTEN
Bli kjent med Kundalini Yoga

Denne våren har vi fått med oss den herlige Linda Nygård. Hun er utdannet kundaliniyoga- lærer og vil gjennom en intro-workshop og et minikurs la oss bli kjent med denne spennende og virkningsfullle yogaformen.


Om  Kundalini Yoga:
Kundaliniyoga skiller seg fra mange andre yogaformer vi praktiserer i den vestlige verden idag,  ved at vi legger mer vekt på de åndelige og spirituelle aspektene. Vi fokuserer på å frigjøre energi i kroppen gjennom meditasjon og pusteteknikker. Øvelsene er vanligvis enkle å utføre, hvilket gjør kundaliniyoga til en yogaform som passer de fleste.

En kundaliniyogaklasse starter ved at man synger et mantra. Deretter utføres en sekvens forhåndsbestemte posisjoner/øvelser, kalt kriyas, bestående av langsomme eller raske repeterende bevegelser. Bevegelsene kombineres med pusteteknikker som anses å forsterke effekten. Klassen avsluttes med avspenning og meditasjon.Intro til Kundalini -
Workshop Lørdag 29.02 

Linda presenterer Kundalini Yoga og gir oss en smakebit av denne spennende og virkningsfulle yogaformen. 

Tid: Kl. 09.00- 11.30
Pris: Kr. 400,- 

 

----------


Minikurs i Kundalini Yoga -
3 torsdager på rad


- Her får du muligheten til å praktisere og repetere øvelser over flere ganger for å bli bedre kjent med yogaformen og oppleve den gode effekten av repetisjon. 
 

Tid: Kl. 2030 - 2200 / Torsdag 19.03 // Torsdag 26.03 // Torsdag 02.04
Pris: Kr. 600,- 

Om Linda:


Min kjærlighet for yoga startet for drøye om lag 2,5 år siden. Jeg hadde en tøff periode i livet, og følte meg tom og langt nede.

 

Heldigvis ble jeg introdusert til kundaliniyoga, en helhetlig og terapeutisk yogaform. Jeg kjente umiddelbart at dette var «min» yogaform, og startet raskt på ett års instruktørutdanning ved Kundalini Yogaskolen i Oslo. For meg har denne yogaformen gitt meg indre ro, og opplevelsen av å være en del av en større helhet.


Til nå har jeg undervist et kurs kundaliniyoga ved Tindelandet i Ørsta, og ellers på forespørsel. Til daglig jobber jeg som daglig leder/fagansvarlig i Spesialistbedriften AS, en sosial entreprenør og teknologibedrift som ansetter personer med Asperger syndrom. 
 

TILBAKE TIL TOPPEN

© 2016-2020 Yamyoga / All rights reserved. Unauthorized use of any content or images is prohibited​.​

Design by A Design Studio.