KARINA KARLSEN

Dette driver jeg med:
Jeg er sertifisert yogalærer og underviser på YamYoga når jeg ikke er ute og reiser. Jeg underviser FLYT- og MYK-klasser, i tillegg til å holde ulike kurs, workshops og meditasjonsklasser.
 

Min bakgrunn innen yoga:
Det var Marit som introduserte meg til yoga i 2012, og jeg har hatt en fast praksis siden den tid. I 2015 startet jeg å undervise. Grunnutdanningen min (200t) er fra Ashiyana Yoga Center, og etter dette har jeg bygget videre på med en videregående-utdanning gjennom Embodied Flow i 2017 og 2018 (200t). Videreutdanningen min er basert på bevegelses-terapi, somatikk og psykologi. Jeg har også tatt kurs i yoga for barn (GroovyKids 30 t) og gått mange ulike workshops med blant annet Dr. Scott Lyons, Yamuna Devi, Mark Stephens og Lea Loncar.

Yoga for meg:
Yoga for meg er balanse. Et verktøy som hjelper i livets opp- og nedturer, som holder meg sentrert. Et sted jeg alltid kan vende tilbake til, et sted hvor jeg er bra nok, og en ro som jeg alltid har med meg.

Min egenpraksis består av:
Egenpraksisen min er veldig variert. Jeg møter opp på yogamatta, og prioriterer bevegelse og meditasjon. Noen ganger vil det bety en fysisk praksis hvor jeg utfordrer meg selv, og noen ganger betyr det rolig, restorativ yoga. Selve praksisen er å lytte til kroppen min, og hva jeg trenger i dag, og det å prøve å gjøre dette ellers i livet også.

Jeg henter inspirasjon fra:
Livet og menneskene rundt meg.

Kloke ord jeg ønsker å leve etter:
“Vulnerability is the birthplace of innovation, creativity and change” (Brene Brown)

TILBAKE TIL TOPPEN

© 2016-2021 Yamyoga / All rights reserved. Unauthorized use of any content or images is prohibited​.​