INGUNN ERSTAD

Dette driver jeg med:

Siden 2008 har jeg praktisert ashtanga-yoga, først med Anders Lien på Yogaform Yogaskole, og de siste årene hos Marit og Hildegunn her på Yamyoga. En treningsform som alltid utfordrer meg, alltid gir meg påfyll og jeg aldri blir lei av.

 

Jeg jobber som kreftsykepleier ved kreftavdelingen, en jobb som engasjerer og gir meg mye. I 2015 åpnet det seg en mulighet for meg å kombinere mitt yrke og min hobby. MediYoga ble dette møtepunktet for meg. Våren 2015 tok jeg instruktørutdanning. Siden høsten 2015 har jeg hatt gleden av å gi kreftpasienter tilbud om MediYoga under og etter endt behandling, gjennom stiftelsen ”Aktiv mot Kreft” og Pusterommet på kreftavdelingen. Nå gleder jeg meg til å undervise MediYoga også på YamYoga. 

Yoga for meg:

Gjennom yoga møter jeg meg selv slik jeg er i dag. Yoga er for meg en kontinuerlig øvelse i aksept og tilstedeværelse. Å akseptere at kroppen og sinnet kan være forskjellig fra dag til dag – og gjennom tilstedeværelse være oppmerksom på dette og på hvordan jeg har det i dag.  Og dermed unngå å presse eller skade kroppen.

 

Yoga er for meg påfyll og balanse.

Yoga gir meg både fysisk trening og mental ro.

Yoga gir styrketrening og avspenning innenfra.

Yoga er for meg å være til stede gjennom pusten, stressreduserende og gir masse påfyll av energi.
 

På YamYoga underviser jeg:

Medisinsk Yoga grunnkurs​

Min f​avoritt yogaretning:

Ashtanga og MediYoga

 

Yogier jeg​ inspireres av:

Jeg følger flere yogier på Instagram, som gir meg daglig små glimt og inspirasjon, som f.eks Vibeke Klemetsen, Henriette Lien, Kino MacGregor og Kerri Verna. 

​Mitt yoga-motto:

Stopp opp og vær til stede.

TILBAKE TIL TOPPEN

© 2016-2021 Yamyoga / All rights reserved. Unauthorized use of any content or images is prohibited​.​