MOMOYOGA - Q & A
Nytt bookingsystem fra 01.01.2019

YamYoga bytter bookingsystem -
Frem til 31.12.2018 skal du fremdeles melde deg på klasser i Studiobookings, men fra 01.01.2019 vil alle påmeldinger skje gjennom det nye systemet Momoyoga.


Ofte stilte spørsmål og svar:

Kan jeg fortsatt bruke det gamle systemet Studiobookings?
Du kan bruke Studiobookings til å melde deg på klasser frem til 31.12.2018. For å melde deg på klasser i 2019 må du ha profil i Momoyoga.

Hvordan får jeg profil i det nye systemet?
Dette ordner vi for deg, om du allerede har profil i det gamle systemet. Vi overfører profilen din til det nye systemet, så snart du samtykker til dette.

Hvordan samtykker jeg til profil?
Vi sendte ut en mail i uke 46, og da trenger du bare å svare «ja» på den mailen. Har du ikke fått mail før 18.11.18, kan det være at den har havnet under «søppelpost» i mailboksen din. Du kan sende oss en egen mail til karina@yamyoga.no og skrive at du samtykker.

Jeg har igjen klipp i profilen min. Hva gjør jeg med disse?
Vi overfører klippene dine til det nye systemet. Dette gjøres helt i slutten av desember. Du bruker klippene på klasser du ønsker i desember i Studiobookings. Ved slutten av året sjekker vi hvor mange klipp du har til gode, og overfører klippene til den nye profilen din i Momoyoga. Så fremt du har samtykket til ny profil!

Jeg har medlemskap. Hva gjør jeg?
Vi overfører også medlemskap. Vi har sendt ut en egen mail til alle som har fullt-/studentmeldemskap hos oss, for å fortelle mer om dette.

Hvordan fungerer Momoyoga?
Momoyoga er et veldig enkelt bookingsystem, og ganske likt Studiobookings. Du melder deg på og av klasser via kalenderen, enten på nett eller via app! Appen heter også «Momoyoga».

Du kjøper klipp og medlemskap via Min Tidsplan/My Schedule oppe til  høyre i profilen din, eller ved å klikke Påmelding/Book på klassen eller eventet du vil være med på.  

Det er 24-timers tidsangivelse i kalenderen. Hvis den kommer opp som 12 – timers (altså am/pm) i Appen, skyldes det innstillinger du har i telefonen din – og du kan endre disse der.

 
Samme regler for booking vil fremdeles gjelde:
På- og avmeldinger kan kun gjøres i bookingsystemet vårt, ikke over telefon eller epost.
Du kan melde deg på klasser helt frem til de begynner, men avmelding må skje 2 timer før. Når klassene er fulle vil bookinger settes på venteliste. Du får beskjed på epost/via APP om du får plass på klasse.


Jeg ønsker å melde meg på klasser i 2019 allerede nå. Hva gjør jeg?
Du kan allerede nå kjøpe medlemskap, klipp, kurs og workshops i Momoyoga.
Du finner timeplanen for Vinter/Vår 2019 i kalenderen, og kan melde deg på klasser her.

En fullstendig oversikt over produkt du kan kjøpe, finner du under Min Tidsplan/My Schedule oppe til  høyre i profilen din.

Hvorfor bytter dere bookingsystem?
Vi ønsker å gjøre hele påmeldings-prosessen enklere for deg som yammer hos oss. Noen av fordelene med Momoyoga er norsk tekst (snart) og 24t – tidsangivelser. Systemet er intuitivt og du kan enkelt melde deg på og av klasser og kjøpe klipp og medlemskap via nett og app til telefon og nettbrett.

Vi har hørt på tilbakemeldingene dere har gitt oss vedr. booking, og gjort mye research for å finne den beste løsningen for oss og dere. Momoyoga fyller alle de høye kravene vi har satt oss både når det gjelder funksjonalitet og sikkerhet, og vi er veldig fornøyde med dette nye systemet.


Jeg vil ikke ha profil hos dere!
Om du ikke samtykker til at vi overfører profilen din til det nye systemet, så vil profilen din automatisk forsvinne fra vårt system den 01.01.2019. Så du trenger ikke aktivt gjøre noe om du ønsker å fjerne profilen din.

Jeg er ny til yoga, og vil komme på klasser. Bruker jeg Studiobookings eller Momoyoga?
Så kjekt at du vil komme på klasser hos oss! Hvilket bookingsystem du bruker, kommer an på om du ønsker å gå på klasser i desember, eller fra januar.

Vil du gå på klasser i desember, må du lage en profil i Studiobookings her!

Du kan kjøpe deg enkelt-klipp eller «ubegrenset tilgang frem til 31.12.2018» og deretter melde deg på klasser.

Har du opprettet profil i Studiobookings, vil vi overføre denne profilen til det nye systemet den 01.01.2019, og overføre eventuelle klipp du har tilgode. Vi sender deg en mail for å spørre om samtykke først :)

Er du ny hos oss, og vil ikke gå på klasser i desember, men ønsker å gå på klasser fra januar av – så lager du deg en profil i Momoyoga her! Her kan du kjøpe klipp, medlemskap, kurs og booke deg på klasser.
Fant du ikke svar på spørsmålet ditt? Send oss en mail på hei@yamyoga.no så hjelper vi deg!