UNGYAM REGISTRER DEG HER NYE KURS KJØP KURS & KLIPP YOGA FOR BARN DROP IN KLASSER PRISER

KOMMENDE NYHETER:

 

Jule/Nyttårsklasser  // Uke 51 tom uke 2 

 

I denne perioden tilbyr vi ulike klasser som vil gå kl 18-20 mandag til torsdag. Du kan lese mer om disse under classes der du melder deg på. 

 

Jule/NyttårsYam- mandager og torsdager

Karina leder deg gjennom en 2 timers ledet klasse med en god blanding av dynamisk og rolig yoga. Den passer for alle, og er super å velge som gratis prøveklasse om du er nysgjerrig på hva yoga er. 

 

Pusterom for energi og balanse - tirsdager

En myk, meditativ klasse der vi bruker kjente øvelser fra medisinsk yoga til å åpne for, og balansere flyten av energi i kropp og sinn. Vær med på denne deilige klassen med Gro, og gi deg selv et godt pusterom og omsorg i en hektisk tid. 

 

Jule/NyttårsAshtanga - onsdager

Hildegunn leder deg gjennom deler av AshtangaYogas første Serie - så denne klassen passer best for deg som har gått Ashtanga Nybegynner eller kjenner serien fra før. Her legges det vekt på flyten i praksisen. Vi øver på å finne det myke og uanstrengte sammen med styrken og stødigheten i posisjonene. 

YogaMala -

 

Bli med lør 16/1 eller  lør 23/1 kl 12- 16

 

Vi ønsker å markere inngangen til det nye året med Yoga Mala- en klasse der vi praktiserer 108 solhilsner på rad. 
 

Yoga Mala er en kraftfull opplevelse,- en erfaring som vil utfordre deg og utvikle yogapraksisen din. I tillegg til at det er en fantastisk renselsesprosess både fysisk og mentalt, er det en minneverdig markering av overgangen til et nytt år.

 

Alle kan være med! 

 

Les mer om det spennende eventet her!